مدارک برای دریافت ویزای مهاجرت بر اساس روابط خانواده?

Family immigrant visa qualificationsهر کس نمی خواهد برای واجد شرایط ویزای مهاجرتی برای دریافت کارت سبز خود را بر روی یک رابطه خانوادگی است. برخی از الزامات اولیه است که شما باید در نظر بگیرید عبارتند از::

  • شما باید یک ارتباط با خانواده های مقدماتی با یک شهروند ایالات متحده و یا اقامت دائم دارند.
  • شما باید “مجاز” به ایالات متحده, و یا واجد شرایط برای معافیت.

مقدماتی روابط خانوادگی برای ویزای مهاجرت خانواده بر

همه روابط خانوادگی برای روند ویزای مهاجرت واجد شرایط. ساده ترین راه برای درک آنچه روابط واجد شرایط این است که در چه اعضای خانواده یک شهروند ایالات متحده می تواند برای دریافت ویزای مهاجرت و عضو چه خانواده اقامت دائم می توانند برای ویزای مهاجرت حمایت حمایت نگاه.

شهروندان ایالات متحده می تواند همسر خود را اداره کنید, فرزندان مجرد زیر 21 سال, کودکان ازدواج, فرزندان مجرد 21 سال سن, پدر و مادر, برادران و خواهران.

اقامت دائم می تواند همسر خود را اداره کنید, فرزندان مجرد زیر 21 سال, و فرزندان مجرد 21 سال سن.

چه ناروا متوسط? یک راهنما چشم پوشی?

حتی اگر شما یک رابطه خانواده مقدماتی, شما قادر نخواهد بود برای به دست آوردن ویزای مهاجرت اگر شما “ناروا” به ایالات متحده. در حال قابل پذیرش نیست به معنی این است که برخی به همین دلیل شما واجد شرایط برای مهاجرت به ایالات متحده آمریکا وجود دارد. دلایل متداول کسی می تواند غیر قابل قبول عبارتند از حضور غیر قانونی در ایالات متحده, برخی از محکومیت های کیفری, و نادرست مهاجرت گذشته یا تقلب. هستند بسیاری از زمینه های دیگر نظیر مشکلات وجود دارد. تعیین زمانی که یک فرد قابل پذیرش نیست به ایالات متحده است یکی از مناطق پیچیده ترین قانون مهاجرت است.

اگر شما غیر قابل قبول به ایالات متحده می باشد, شما ممکن است قادر به گرفتن یک چشم پوشی مهاجرت که اجازه می دهد تا شما را به حرکت به جلو با روند مهاجرت. همانطور که با زمین های ناروایی, چشم پوشی مهاجرت در میان مناطق پیچیده ترین قانون مهاجرت هستند. شما باید با یک وکیل مهاجرت مشورت اگر شما فکر می کنم شما ممکن است چشم پوشی به منظور مهاجرت به ایالات متحده نیاز.

لیست بالا همه چیز که باید در نظر گرفته شود قبل از اینکه شما برای دریافت ویزای مهاجرت اعمال می شود را شامل نمی شود. یکی از مزایای از کار کردن با یک وکیل مهاجرت این است که وکیل می تواند به شما کمک کند تعیین کند که آیا شما برای ویزای مهاجرت واجد شرایط و یا اگر ممکن است گزینه های بهتر برای شما و خانواده شما وجود دارد. یک وکیل نیز می تواند شما را تعیین اگر شما غیر قابل قبول است و یا نیاز به چشم پوشی از مهاجرت کمک.

درباره کیمبرلی شافر

کیمبرلی شافر وکیل مهاجرت با دفاتر در است بویز, شناسایی و رکسبرگ، آیداهو, آیداهو. او کمک می کند تا آمریکایی ها در آینده از طریق کمک به آنها با شهروندان تبدیل ویزا های مهاجرت, ویزای نامزد, تغییر وضعیت و کارت سبز برنامه های کاربردی, درخواست برای چشم پوشی مهاجرت, مبارزه با اخراج و تقاضا برای پناهندگی. برای تماس با او, شما می توانید تماس بگیرید (208) 918-0852 یا ارسال کیمبرلی یک ایمیل کن.

نظرات

  1. تحقیق برق می گوید::

    آیا می توانید به من بگویید اگر من ازدواج یک دختر چینی در چین….می توانم برای ویزای Imigrant اعمال می شود….از خدمات خود را و چگونه مدت طول می کشد…و من اعتقاد راسخ داشته باشند از misameanor .. در record.and من هنوز هم مشروط…قادر خواهد بود تا به خانه خود را به ایالات متحده آمریکا من است

    • کیمبرلی شافر می گوید::

      من کمک به مردم در وضعیت خود را با به دست آوردن ویزای مهاجرت ازدواج بر اساس. بهترین راه برای تماس با من با توجه به مورد خاص خود و گام های بعدی برای شروع است برای تکمیل فرم تماس در این وب سایت.

اظهار نظر سیاست: آیا شما یک نظر درباره این مقاله? نظر شما برای همه قابل مشاهده خواهد بود و برای سوالات عمومی در مورد مسائل مربوط به مهاجرت مناسب است. یک سوال خاص در مورد پرونده شما است که شما می خواهم به درخواست خصوصی به عنوان بخشی از مشاوره? لطفا با استفاده از تماس را تشکیل می دهند به جای.


قوانین انجمن

  1. […] همه واجد شرایط برای ویزای مهاجرت. شما هرگز نباید فرض کنیم که آن را آسان خواهد بود برای گرفتن ویزای مهاجرت و یا که فرآیند شامل […]

ارسال نظر درباره این مقاله

*